Het Meest Exclusieve Sneaker Festival, Crepe City, maakt zijn debuut in Amsterdam

Europa's beste sneaker verkopers tonen de zeldzaamste en gaafste schoenen en streetwear op 31 juli
Crepecity.jpg
  • jpg

Amsterdam, juni 28 - Met de meest bijzondere en schitterende paren sneakers maakt het toonaangevende sneaker evenement in Europa, Crepe City Sneaker Festival, zijn debuut in Amsterdam. Op 31 juli onthullen meer dan 150 handelaren hun unieke en limited edition collecties op de NDSM Loods.

Shoppen voor de meest exclusieve sneakers en streetwear met dinner and a show: Europa's grootste sneaker festival komt naar Amsterdam na het enorme succes in het Verenigd Koninkrijk. Er zal een enorme selectie van Nederlandse en andere Europese merken zijn, evenals limited edition sneakers van merken zoals Air Jordan, Nike en Yeezy. Andere streetwear merken zoals Stussy en Supreme zullen ook te vinden zijn onder het dak van de NDSM Loods. 

Terwijl ze de kraampjes afstruinen, kunnen sneakerheads en streetwear fans genieten van interessante paneldiscussies met experts en bekende gezichten uit de sneaker industrie. Toonaangevende personen uit de industrie zullen met elkaar in gesprek gaan over de hipste trends en voorspellingen doen over de sneaker- en streetwear wereld. Naast deze discussies zullen er ook live shows, DJs, street food kraampjes en drankjes zijn, dus nooit een stil moment! Tickets kunnen gekocht worden op Fever's marktplaats, met prijzen vanaf 12€.

Crepe City werd opgericht in 2009 en groeide al snel uit tot de grootste go-to sneakershop en lifestyle festival in het Verenigd Koninkrijk. Bekijk de aftermovie van de vorige editie hier. Op veler verzoek komt het festival nu voor het eerst naar Amsterdam om lokale sneaker liefhebbers tevreden te stellen.

Informatie Crepe City Amsterdam Sneaker Festival 2022

Locatie: NDSM Loods, NDSM-Plein 85, 1033 WC, 1033 WC

Datum: zondag 31 juli 2022, 11:00. – 20:00

Tickets: beschikbaar op Fever’s marktplaats hier.

Beeldmateriaal: fotos van vorige edities in onze media kit

Over Fever

Fever is het toonaangevende wereldwijde live-entertainment ontdekking platform, dat elke week miljoenen mensen helpt om de beste ervaringen in hun steden te ontdekken met de missie om de toegang tot cultuur en live-entertainment te democratiseren. Via het platform, inspireert Fever gebruikers om te genieten van unieke lokale ervaringen en evenementen, van interactieve tentoonstellingen, meeslepende theater ervaringen en festivals tot moleculaire cocktail pop-ups, en tegelijkertijd de makers met data en technologie in staat te stellen om hun ervaringen te creëren en over de hele wereld uit te breiden.

About Fever

Fever is the leading global live-entertainment discovery platform, helping millions of people every month to discover the best experiences in their cities, with a mission to democratize access to culture and entertainment in real life. Through its platform, Fever inspires its community to enjoy unique local experiences and events, from immersive art exhibitions, interactive theatrical experiences, festivals, classical music concerts to molecular cocktail pop-ups while empowering creators with data and technology to create and expand experiences across the world.

Contact details

Related topics

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive Fever news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually