Einaudi's mest inspirerende musik i Odd Fellow Palæet

Den historiske atmosfære og den utrolige akustik i Københavns rokoko stil lover at forbløffe gæsterne ved de verdensberømte Candlelight Concerts

14.jpg
  • jpg

København, 14. september 2022 - Den 21. september inviterer Fever, som er den førende underholdnings og opdagelses platform, samt skaberne af de verdenskendte Candlelight Concerts, københavnere til at nyde en intim hyldest til Ludovico Einaudi under stearinlysets blide skær i det historiske Odd Fellow Palæet.

Koncertsalen fra år 1755, der tidligere var hjemsted for en dansk adelsfamilie og har historiske forbindelser til kongehuset gennem tiden, åbner sine døre for at glæde gæsterne med Einaudis fortryllende kompositioner. Den italienske pianist og komponist har skabt utallige klassiske mesterværker og har også vovet sig ud i genrer såsom pop, rock, folk- og verdens musik. Ludovico Einaudi har også bidraget med mange tårepersende soundtracks til prisbelønnede film såsom “The Intouchables” og “Samba”. 

Nu kan stykkerne som Nuvole Bianche og Experience nydes i en multisensorisk musikalsk oplevelse fremført af den meget talentfulde, danske pianist Tanja Zapolski. Billetter kan købes via Fevers markedsplads fra 280,00 kr. pr. person og stigende alt efter den valgte billettype. Showet, med en session kl. 18.30 og en anden session kl. 20.30, varer ca. 65 minutter, og dørene åbnes 30 minutter før koncertstart.

Candlelight Concerts er en række koncerter med klassisk musik, der har til formål at demokratisere adgangen til klassisk musik ved at give folk over hele verden mulighed for at nyde levende musik ved stearinlys spillet af lokale musikere på forskellige fantastiske steder. Da konceptet oprindeligt blev lanceret i 2019, fokuserede koncerterne på de største kompenister som Vivaldi, Beethoven, Mozart, Strauss, Tchaikovsky, Chopin og Schubert. Nu omfatter programmerne mere moderne kunstnere som Taylor Swift, Queen, ABBA, Coldplay, Aretha Franklin, Adele, The Beatles og Ed Sheeran. Der er også programmer dedikeret til K-Pop, filmmusik og mange flere. Dette Fever Original-koncept, der solgte 3 mio. billetter alene i 2021, formåede at bringe klassisk musik ud til et helt nyt publikum, idet 70 % af deltagerne var under 40 år.

Med Candlelight Concerts fortsætter Fever med at skabe arrangementer for at dyrke byens unikke spillesteder såsom Odd Fellow Palæet. Fejrer de største komponisters samt lokale musikeres talenter og bidrage til at gøre kulturen tilgængelig.

Flere oplysninger om Candlelight Concerts her. Se alle Københavns koncerter her.

Candlelight: En hyldest til Ludovico Einaudi på Odd Fellow Palæet

Sted: Odd Fellow Palæet, Bredgade 28, 1260 København

Dato og tid: 21. september kl. 18.30 og 20.30. 

Kunstner: Pianist - Tanja Zapolski

Billetter: Billetpriser starter ved 280,00 kr. Kan købes på Fevers markedsplads her.

Visuals: Billeder kan findes i vores media kit her.

Om Fever

Fever er den førende globale platform til opdagelse af live-underholdning, der hver måned hjælper millioner af mennesker med at opdage de bedste oplevelser i deres byer. Med en mission om at demokratisere adgang til kultur og underholdning i det virkelige liv. Gennem sin platform inspirerer Fever sit fællesskab til at nyde unikke, lokale oplevelser og begivenheder, lige fra fordybende kunstudstilling, interaktiv teateroplevelser, festivaler, klassiske musik koncerter til molekylære cocktail pop-ups, samtidig med at man giver skaberne mulighed for at skabe og udvide oplevelser over hele verden med data og teknologi.

About Fever

Fever er den førende globale platform for live-underholdning, som siden 2014 har hjulpet millioner af mennesker med at opdage de bedste oplevelser i deres byer. Med en mission om at demokratisere adgangen til kultur og underholdning i det virkelige liv gennem sin platform inspirerer Fever brugerne til at nyde unikke lokale oplevelser og begivenheder, lige fra fordybende udstillinger, interaktive teateroplevelser og festivaler til molekylære cocktailpop-ups, samtidig med at de giver skaberne mulighed for at skabe og udvide oplevelser over hele verden med data og teknologi.

Contact details

Related topics

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive Fever news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually