Fever belandt in Antwerpen met de enorm succesvolle Candlelight Concerts

Nadat de enorm succesvolle Candlelight Concerten van Fever in meer dan 20 landen en meer dan 100 steden over de hele wereld plaatsvonden, en sinds de oprichting bijna 3 miljoen deelnemers bereikten: is nu Antwerpen uitgekozen door Fever als de nieuwe stad om de immens populaire Candlelight Concerten te verwelkomen

448294-Citys Super_15.Porto-ef3729-original-1666255973.png
  • png

Antwerpen, 3 januari 2023 - Fever, het toonaangevende platform voor live-entertainment discovery, die erom bekend staat maandelijks miljoenen mensen te helpen de beste ervaringen in hun steden te ontdekken, belandt in Antwerpen na succesvolle ervaringen zoals Harry Potter: A Forbidden Forest ExperienceNature Illuminated en Murder Mystery over heel België te organiseren. Nu maakt een van hun 'Fever Originals', de Candlelight Concert series, zijn debuut in Antwerpen.  AthenA Zaal de eerste thuisbasis zijn van deze multisensoriële muzikale ervaring. Tickets voor Fever's populaire klassieke muziek serie Candlelight zijn nu te koop voor het eerste concert op 20 januari. 

De missie van Fever is om de toegang tot cultuur en live-entertainment te democratiseren. In lijn daarmee zijn de Candlelight Concerten, een reeks originele klassieke muziek concerten, gecreëerd door Fever met als doel om de toegang tot klassieke muziek te democratiseren door mensen over de hele wereld te laten genieten van live muziek bij kaarslicht op verschillende prachtige locaties. De Candlelight Concerten, een ‘Fever Original’ concept, wil een toegankelijke en sfeervolle ruimte creëren om te genieten van de werken van de grootste klassieke componisten zoals Vivaldi, Mozart en Beethoven, maar ook van moderne composities zoals The Beatles, Queen, ABBA, Coldplay, Aretha Franklin en populaire film soundtracks. 

Sinds de start van dit concept in 2019, zijn de Candlelight Concerten uitgevoerd op unieke locaties wereldwijd, van kerken tot bibliotheken tot herenhuizen en andere historische monumenten die deel uitmaken van het culturele erfgoed van elke stad. AthenA Zaal, een intrinsiek stuk cultureel, architecturaal en historisch weefsel in Antwerpen gebouwd in 1807, zal in januari de eerste reeks concerten hosten. 

De Candlelight Concert series wordt aangeboden door Fever, het toonaangevende wereldwijde live-entertainment ontdekking platform, die samenwerkt met een netwerk van getalenteerde lokale muzikanten en deze artiesten een platform biedt om klassieke muziek naar een geheel nieuwe doelgroep te brengen.

Ticketprijzen beginnen vanaf 15€ voor volwassenen, iedereen onder de 16 jaar moet begeleid worden door een volwassene. Om tickets te kopen, download de Fever app in de Apple Store of Google Play, of ga naar de marktplaatsvan Fever.

Candlelight: Chopin op piano

Locatie: AthenA Zaal (Franklin Rooseveltplaats 11, Antwerpen)

Datum: 20 en 21 januari om 19:00 en 21:00

Tickets: Beschikbaar hierof op de Fever app.

Candlelight: Beethoven op piano

Locatie: AthenA Zaal (Franklin Rooseveltplaats 11, Antwerpen)

Data: 15 en 16 februari om: 19:00 en 21:00 

Tickets: Beschikbaar hierof op de Fever app.

Vind hier hoge resolutie beeldmateriaal.

About Fever

Fever is the leading global live-entertainment discovery platform which has helped millions of people discover the best experiences in their cities since 2014. With a mission to democratize access to culture and entertainment in real life through its platform, Fever inspires users to enjoy unique local experiences and events, from immersive exhibitions, interactive theatrical experiences, and festivals to molecular cocktail pop-ups, while empowering creators with data and technology to create and expand experiences across the world.

Contact details

Related topics

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive Fever news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually