Skandinaviske pophits fremført af en strygekvartet og omgivet af stearinlys

En ekstraordinær "det bedste fra begge verdener"-situation på Odd Fellow Palæet med den nyeste Candlelight Concert den 24. februar

FEVER
  • jpeg
FEVER

København, 30. januar 2023 - Den klassiske musik serie skabt af Fever, den førende globale platform for live-underholdning, er klar til at præsentere Candlelight: The Best of Danish Pop & More med LiveStrings på Odd Fellow Palæet den 24. februar.  Den klassiske musik serie skabt af Fever, den førende globale platform for live-underholdning, er klar til at præsentere Candlelight: The Best of Danish Pop & More med LiveStrings på Odd Fellow Palæet den 24. februar. 

De nordiske lande har en levende arv af klassisk musik, og selv om klassisk musik stadig er anerkendt og værdsat i store koncertsale, har meget ændret sig, idet scenen nu er mere moderne og domineret af popmusik med international anerkendelse. Spredt over hele Skandinavien findes nogle af de største musikfestivaler i verden, der tiltrækker internationalt kendte legender som Bob Dylan, Dua Lipa og Eminem, og Roskilde Festival i Danmark, der er den største musikfestival i hele Nordeuropa. Det vil sige, at alt i alt kan de Nordiske lande deres musik, især pop og klassisk musik. Derfor blev vores nyeste Candlelight Concerts skabt, for at tilbyde en ekstra måde at nyde det bedste fra begge verdener, klassisk musik og pop, på. 

Hits fra klassiske danske kunstnere som rapperen L.O.C. eller Kim Larsen kan høres ved denne intime forestilling ved stearinlys, sammen med hits på engelsk, der er kendt over hele verden, men som stammer fra Skandinavien, f.eks. "Nudes" af danske Jada eller "Take on Me" af det norske synthpop band A-ha. Denne single og dens video blev udødelig på den internationale popscene med denne legendariske produktion. Koncertprogrammet byder også på det islandske rockband Sigurd Rós med deres mest succesfulde sang "Hoppipolla".  I programmet med internationale hitlister er det også LiveStrings kvartetten, der opfører '7 Years' af det danske popband Lukas Graham. Denne kvindelige strygekvartet har faktisk arbejdet sammen med Lukas Graham om at producere musik, sammen med forskellige andre kunstnere og sangskrivere som Søren Huss, MØ og Michael Bublé.

Denne Candlelight Concert byder på mange sange, som vi elsker, og som den internationale scene også elsker, i et klassisk format. Denne serie af oplevelser skabt af Fever tilføjer en popmulighed til den klassiske genre og har til formål at demokratisere adgangen til kultur ved at give gæsterne mulighed for at nyde levende musik ved stearinlys spillet af lokale musikere på forskellige fantastiske steder, der er oplyst af tusindvis af stearinlys.

Candlelight blev oprindeligt startet som en klassisk musik serie med koncerter med værker af de største komponister, såsom Vivaldi, Mozart og Chopin. Nu omfatter den stadigt voksende liste over programmer en lang række forskellige temaer og genrer, herunder hyldester til moderne kunstnere som Queen, ABBA, Coldplay og Ed Sheeran samt shows dedikeret til K-Pop, filmsoundtracks og mange flere. Denne multisensoriske oplevelse har også udviklet sig til at omfatte forskellige elementer, såsom balletdansere eller luftkunstnere, samt andre genrer såsom jazz, soul, opera, flamenco og meget mere. Candlelight Concerts er til stede i mere end 100 byer verden over med over 3 millioner gæster til stede til dato.

Candlelight: The Best of Danish Pop & More with LiveStrings

Sted: Odd Fellow Palæet (Bredgade 28, 1260 København)

Dato og tid: 24. februar kl. 18.30 og 20.30

Kunstner: Strygekvartet - LiveStrings

Billetter: Billetpriser starter ved 280,00 kr. Kan købes på Fevers markedsplads her.

Visuals: Billeder kan findes i vores media kit her.

Om Fever

Fever er den førende globale platform for live-underholdning, som siden 2014 har hjulpet millioner af mennesker med at opdage de bedste oplevelser i deres byer. Med en mission om at demokratisere adgang til kultur og underholdning i det virkelige liv gennem sin platform inspirerer Fever brugerne til at nyde unikke lokale oplevelser og begivenheder, lige fra fordybende udstillinger, interaktive teateroplevelser og festivaler til molekylære cocktail pop-ups, samtidig med at de giver skaberne mulighed for at skabe og udvide oplevelser over hele verden med data og teknologi.

About Fever

Fever er den førende globale platform for live-underholdning, som siden 2014 har hjulpet millioner af mennesker med at opdage de bedste oplevelser i deres byer. Med en mission om at demokratisere adgangen til kultur og underholdning i det virkelige liv gennem sin platform inspirerer Fever brugerne til at nyde unikke lokale oplevelser og begivenheder, lige fra fordybende udstillinger, interaktive teateroplevelser og festivaler til molekylære cocktailpop-ups, samtidig med at de giver skaberne mulighed for at skabe og udvide oplevelser over hele verden med data og teknologi.

Contact details

Related topics

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive Fever news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually